Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Vår bekväma kudde

Vi har byggt oss en värld
Eller snarare som så
Våra förfäder den bygde
Med idèer och svärd
Sen gav den till oss att få
Vi landade mjukt på en kudde
En kudde vi nu av vana begär
Utan den livet inte kunde fortgå

Vi bygger istället en annan värld
En som är utan besvär
Där du kan ligga på din kudde
Och samtidigt dö av ett svärd
I en värld där vi upplever och lär
Hur vi förbättrar vår digitala gubbe
Men utan solens värme med oss i livets färd




Fri vers av PFJS
Läst 35 gånger
Publicerad 2022-09-02 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS