Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnens längtan


mina minnens längtan
kan förefalla obetydliga för dig
men för mig livsviktiga ...

ett andetag i din närvaro
sommarvarm asfalt
en sval bouquet av kvällens första glas
kurragömmalek bakom harmonisk gärdsgård
det lugnande vågskvalpet vid morfars brygga
krävande händer under min blus
dina första ord min ängel

glöm aldrig dina minnens längtan ...




Fri vers av Klint
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-04 21:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om minnenas betydelse i våra liv, alla är delar av en helhet, det egna jaget.
2022-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint