Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets bördor

 

 

 När livet känns tungt av
sorger, motgångar och besvikelser

kan jag trots det
känna mig tacksam 

att jag inte fått tyngre bördor
än jag orkar bära




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-09-05 09:11



Bookmark and Share


  Susen VIP
En insiktsfull dikt som andas ödmjukhet inför livet
2022-09-12

  Rise Little One
Det är viktigt att ha rätt inställning inför omständigheter.
2022-09-07

  Anya VIP
"Det som inte dödar mig gör mig starkare".....tror jag jag läst någonstans. tänker på det när jag läser.
2022-09-06

  Kungskobran VIP
Att axla bördorna kan vara hårt
när livet varit orättvist och svårt
tiden läker inte alla sår
men bättre går det år från år

2022-09-05

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur man kan se på
livet och dess gång.
2022-09-05

  överlevaren VIP
Svåra motgångar...tär!
2022-09-05

  Vindsvala VIP
Mycket kloka tankar!
2022-09-05

  Niliboy
Samma här,
2022-09-05

  Eva Helene VIP
En vacker och ödmjukt tacksam själ träder fram i texten här. Fint!
2022-09-05

  WyS VIP
Så sant som det var sagt!
2022-09-05

  Öknens Ros VIP
Livet ställer oss ibland inför svåra prövningar.
2022-09-05

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
Kramar
2022-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP