Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt som is

 

Helt normala och till synes friska människor som det inte går att riktigt få kontakt med.
Man kommer till en viss gräns och sen så är det stängt. Man kommer till en 100 meter hög mur av solitt stål. Man ställs inför en alldeles tyst likgiltighet och man konstaterar att man får mycket bättre kontakt med sina kattungar.
De normala och till synes friska människorna med sin skräckslagenhet för att blotta sitt innersta. Så hemskt och fruktansvärt. Så sjukt.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-05 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP