Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Mannen på gatan. Av Anders P. 2022-09-06. Datum anger då jag läste texten, oavsett när den skrevs.


Kommentar på en text (2413) bara ord 3-2-4






Du har läst en av mina texter,
så jag har nu läst en av dina.
Den är skriven på ett sätt som tilltalar mig.

Slogs av tanken skillnaden
mellan den väl klädde och trashanken.

Som om det på kläderna skulle kunna gå
att avgöra det möjliga själsliga tillståndet
hos någon som till synes respekterar sig själv
och den som likaväl inte tycks göra det.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2022-09-06 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP