Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trångmål

Nils Ola Björnsson var i knipa.

Fogden var ute efter honom.

Nils Ola hade med råge övertrackaserat kontot.

Två mörkklädda, kostymförsedda, bistra män klev in på kontoret strax efter lunch.

Skinnet på ateljeväskorna var svarta och olycksbådande...




Fri vers av Björka
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-09 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka