Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnhjärta

Ett blått himlahjärta syns bland molnen

Endast ett ögonblick det syns

En vacker kärlekssymbol

Formad av molnens ulliga kanter

En hälsning från dem som gått före

Som nu har sin plats på Änglagatan

 

Där sitter de nu och ser ner på oss

Och sänder sina hälsningar ner på jorden

Ty de känner och ser hur mycket vi saknar

Att ha dem i livet här på jorden hos oss

 

Så hjärtat som syns där på himlavalvet

Är deras sätt att visa de finns kvar

De vandrar med vinden om sommarkvällar

Är ett djur vi möter med varma ögon

Och i våra drömmar är de fortfarande kvar

Då lever de ännu och kan tala med oss

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-16 06:26



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker dikt om de som inte finns bland oss längre men ändå är närvarande.
2022-09-20

  Susen VIP
Vackert och berörande skildrat
En närhet till dem som inte längre finns bland oss
2022-09-18

  Marita Ohlquist VIP
Långt borta, men ändå nära tänker jag när jag läser din text.
2022-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP