Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimmiga tankar


-


Varenda bokstav vibrerar av saknad genom fingertopparna, den kognitiva förmågan som en gång varit har flugit förbi. Drunknat i ett mörker som stämplat avtryck på hippocampus, skrivböckerna fulla med en främlings skrifter.

Jag har studerat möglet i kaffemuggarna. Det började som små enstaka öar mitt i den bruna sörjan, med tiden har de växt ihop sig till rediga nationer och de har även börjat producera sig vertikalt. En dag kanske de klättrar över muggen och tar över hela diskbänkskontinenten. Ett konkret bevis på att det finns liv därute, något som växer och frodas.




Fri vers (Fri form) av Garderob
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-10 03:15



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
För mig blir det här en öppning på en novell eller en roman och jag vill läsa vidare.
2022-09-13

  SatansSon VIP
Bra text Gillat
2022-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Garderob
Garderob