Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsform I



-



Sömnig under krispig sol och så målmedveten,

fyra koppar kaffe,

maten är det enda som går att kontrollera dessa dagar.



Inte ens en avsugning utanför reservatet kunde ändra oss,

ramadan, rama-done,

sköldkörteln översköljer tårkanalen,

men vem kan unna sig att blöda?



Bara fortsätt flytta paketen från plats till plats,

rullbanden tröstar smärtan i ryggen,

här väger historierna tyngre än gasolgrillar,

kräver inget bränsle för att brinna.














Fri vers (Fri form) av Garderob
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-08 18:37



Bookmark and Share


  kriya
oj, drabbande läsning.
2023-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Garderob
Garderob