Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om pojkar och män tilläts att gråta

Om pojkar och män tilläts att gråta så skulle det inte ske så många våldsbrott och inte så många självmord.
Världen skulle inte vara ett arsle om kärleken fick råda.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-09-10 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP