Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag träffade aldrig kvinnan som skrev boken. Men om hon varit vid liv idag och kunnat berätta om hur det kom sig att hon skrev den bok som hon skrivit. I så fall skulle hon ha varit vid liv och kunnat berätta om saken i sig.


Så är det bara






Jag kom hit för att berätta
att den ni skall möta här inte är jag.
Jag är här,
men den ni skulle träffa
är inte här och inte heller jag skulle vara här.

Den ni skulle möta skulle vara här.
För att träffa er,
men personen ifråga kunde inte komma
och nu är jag här för att berätta,
att personen ni skulle träffa inte är här.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-12 23:45



Bookmark and Share


  Irene Backström
Jag är inte heller där!
Men jag är här och läser din dikt!
2022-09-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP