Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat redigerad från 1998 ett av mina skolår.


Väckelseklockan livspussel

/Väljer livet i pulsen som pulserar;
Hur än livet i pusslet hur än det knasar sig hur än man missar; så fick jag lära mig i skolan som i söndagsskolan som i ett värde för mig ännu och följer:
*Jesus är vägen sanningen livet* Denna kunskap var naturlig och ingick i kristendomsundervisningen.

***En vinterkväll stod vid fönstret på övervåningen
kom att tänka på hur livet kan te sig bestämde mig att söka skriva följde med som i en åder./
———
Liv är betting ett som formats lever drejande
gjutning stjärnor som hav
Inget av bottnar falskhet i lögner liv
universumets Gud välsignelser, enklav

**universumet
klaviaturerna klaviaturens skapare**

Tickande rundgång rundgångens klocka tickandes vindar
iskalla stopp
stångandes hoppet
gråta i tårar… glädje i sanning men
…liv tvingas
smärtsamt lämna uppbrotten fått…

Liv våga pröva testa i chanser smulornas hopskrap
njutningar nå
Ryggraders onda stå ut i all skiten
Livspusslens anda mera liv i att förstå, förmå i liv

Pulsen lyssna höra det verkligt
..Livsklockans puls tickar, jämnare slag..
Livet vakna …väckelseklockan
Kroka, följa livet i vågen och att följa pulsen i dag

Copyright Glitträ




Bunden vers (Rim) av Glitträ VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-14 12:01



Bookmark and Share


  Niliboy
Heja från en gammal missionnare!
2022-09-15

    Lena Söderkvist VIP
Allt går upp och ned hela tiden i livet - hopp och förtvivlan, lyckor och smärtor. Det gäller att behålla fotfästet och lyssna av sina egna signaler, hitta gränserna, förstå mer. Du får verkligen till det, och det på ett sätt så att det inte faller ut i en ändlös radda av banaliteter.
2022-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om olika delar i livets stora pussel.
2022-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Väckelse för mig innebär ett andligt uppvaknande i och utanför Guds församling.
Människor blir förnyade i tron på Jesus eller frälsta/födda på nytt genom att de kommer till tro på Honom.
2022-09-14

  Glitträ VIP
Det du själv tyder texten till och eftersom att du läser så finns väl någon slags tolkning antar jag..
2022-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Väckelse? Vad är det?
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP