Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nirvana unplugged

För mig var du
den siste actionhjälten
en klasskämpe i pyjamas
den perfekta mixen
av att skita i världen
och vilja rädda den
och visst räddade du oss
det krävs ju kultur
för att kunna se
kulturens skuld och brister
en sådan självförbränning
kan vara altruism
men kungen av
vår morgondag,
han sjöng en Bowie
och stark blev svag
redan innan solot
visste jag




Fri vers (Prosapoesi) av Lustverket VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-15 14:03



Bookmark and Share


  MagisterZ
En fantastisk spelning. Väl diktat!
2022-11-08

  Mia Popiana
De sex sista stroferna - detta är poesi! Så snyggt!
2022-10-07

  Hjördis Krovotskij
Länge leve grungen!
2022-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP