Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Giacomo Leopardi


Lönt


Ännu når inte det
meningslösa livet
ner till ledan
Något för en
saknad mening




Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-09-16 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP