Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är inget barn, jag är vuxen... Jag frågade förstås, vad är att vara vuxen? Intet svar. Jag fyllde tystnaden med ord. Att vara juridiskt vuxen står för att såväl vilja som kunna ta eget ansvar för egna handlingar, tankar o känslor.


Jag är inget barn, jag är vuxen...





'Jag är inget barn, jag är vuxen...'
stod Pekka och ropade till tystnaden.
Tills någon i sin tur hördes ropa.
'Håll käften, din jäla...




(*Andra ord för käft är... trumsolo här...)

(** Bilden är förmodligen tagen
med egen kamera i Långbro Slottspark)











o




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-28 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP