Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlaängel

Ängeln på himlavalvet där

Bär på en hälsning

Från någon vi i livet hållit kär

 

Fångar i sina vingar in en vind

Viskar vackra ord i natten

Stryker med sin vingspets våran kind

 

Formar av stjärnor ett hjärta i det blå

Som syns när natten är som svartast

En av de vackraste bilder våra ögon kan nå

 

Fångar en fallande tår i sin hand

Bär varsamt alla våra minnen

Knyter mellan himmel och jord ett band

 

Ängeln på himmelen den vakar över oss

Vill att vi ska veta den är där alla dagar

Tröstar när vi med soregens mörker slåss

 

När vi en regnbåge efter regnet ser

Är det ängeln som vill ge livet lite färg

Ty den ständigt för vårt välmående ber

 

 




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-30 06:20



Bookmark and Share


  Susen VIP
Finstämt och hoppfullt
2022-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Fint och trösterikt om en skyddsängels magiska inverkan.
2022-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP