Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fritt efter Bunuel


Den Andalusiska Hyndan



Någonstans i sprickan
mellan tacksamhet och trots
går kärlekens rakblad
över öga och tunga

ännu en vridning och vändning
efter mening under en förtennad himmel
Man tar vad som finns närmast till hands

Du är min ideologi
för rättfärdigande

Varför kan du inte bara älska mig
som har så underbara brister?




Fri vers av troubariz
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-08-07 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

troubariz
troubariz