Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scenario



i ett skymningslandskap
äger förvandlingarna rum
om jag beskrev dem för dig
skulle du höra ljudet av ord
men du skulle inte lyssna

jag förstår dig -
varför skulle du lyssna
när tystnaden får oss
att tillverka så utsökta
vävar av lögner

det finns underliga bekvämligheter
på denna plats
och mer tolerans
än vi någonsin hade
förväntat oss

och en så vacker förödelse
i det matta kvällsljuset
att ingen längre drömmer
om beröring




Fri vers av troubariz
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-08-08 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

troubariz
troubariz