Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text "Elitbarn förnedrade". Av Gawain 2022-10-03. Min egen kommentar skall kunna innefatta allt från 'det ena till det andra'.


Kommentar på en text (2739) bara sådana där ord




Få som först 'varit där och med',
kan sätta sig in verkligen av hur det är,
att vara där och med om själva händelsen.

Vissa saker verkar en del människor
kunna tro på,
redan något före själva händelsen.

Men ofta nog är det så att jag inte tror på det
ens då jag 'är med om saken'
eller 'mitt i orkanens öga'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-12 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP