Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Det förflutnas skepnader


Vardagens bestyr

”Hur har du kunnat bli så säker?” frågar en man

En annan man i ett jobbsammanhang

Den tillfrågade tittar förvånat tillbaka och säger

”Vad menar du egentligen? Hurdå säker?”

”Det kanske var en dum fråga” säger han till honom

”Jag vet inte riktigt vad du menar?” säger han till en man

”Är man säker på sig själv så vet man det”

Säger han som frågade om säkerhet

”Vet man vaddå?” frågar den tillfrågade

”Man vet inte var man har dig” säger han

Till en annan man som han frågat ut

”Hur menar du? Om vad för ämne menar du?”

”Det är ju bara en massa skitsnack från din sida”

Säger den utfrågande mannen till den andre

Och han fortsätter ”Är man säker på sig själv

Så vet man det” säger han påstridigt

”Jag vet inte riktigt vad du menar?

”Hur klarar du av själv att leva upp till din egen

uppfattning” säger den tillfrågade

”Håll käften!! Din mupp!” Säger den som frågat

”Vad menar du egentligen? Mupp !?!? Jag är ingen mupp”

Säger den tillfrågade mannen

”Vi jobbar ju på en muppverkstad” säger han

”Gör vi !?? Hur menar du egentligen?” säger en man

”Det är ju bara en massa skitsnack från dig. Och frågor

Och motfrågor. Nu har jag fått nog av det här”

säger en man som frågat ut en annan man och lämnar rummet

”Okej. Ge inte upp! Vi ses en annan gång” säger den utfrågade mannen

 

Taleptox Skrev

Den 20221004

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-04 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP