Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Trots dåliga odds

Ur bergsmassivets
tunna spricka
sticker den opp

Den gängliga tall
som trots dåliga odds
fått växa till sig
och blivit ”relativt” stor

Kanhända är det
ett ”maskrosbarn”
som i den tallen bor




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-05 09:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Gott fångat!!! Ja tvärt emot, trots oddsen där människa är hot… Skogen vet vart den får ifred ha sin rot!
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP