Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boklager

Ytterligare en vecka kommer gå

Och livet flyter vidare 

Regn och sol om vartannat 

Mörkret kryper närmare 

Och en kopp te och rökelse 

Några böcker på lager 

Jag kan se lugnet i hösten nu




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-06 06:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fint skrivet om att bunkra upp i för vintern!
2022-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP