Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som aldrig gråter

täcke mossa regn
drömmarna
grusvägarna
gömställena
mörker mossa regn
barrskog i Dalarna
armarna runt träden
armarna runt dig
när jag förvillade mig
bland de trötta mödrarna
de blödande blödande
blödande
täcke mossa regn
allt sover
vi sover
vi drömmer
vaknar somnar
vaknar somnar
sväljer tabletter
glömmer
allt sover igen
mossa mörker regn
du sover länge och tungt
du som aldrig gråter

du som aldrig gråter




Fri vers (Fri form) av Glömskan VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-07 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP