Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du inte redan läst denna korta sammanfattning av visdom - gör det...


Visdom i .zip-format

-

Jag läste Lao Tzu

Dàodéj?ngs

81 reflektioner

Visdom i .zip-format

Error - utpackning misslyckades

Lärdomen undgick integrationen

För vad är orden om än bara skyltar

Stand-in för dess sanna innebörd

Därför boken förespråkar

Handling genom icke-handling

Flytande i nuet

Medströms med

Uppkoppling från ditt inre

Till källan

Orden i boken är inte Dào

Enbart upplevelsen

Den djupa känslan

Av existensen

Utan skyltar och ord

Kan uppleva det

Som den vise Tzu

Namngav Dào

Men underströk

Dess illusion i sitt ord

-




Fri vers av PFJS
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-08 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS