Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemstad





cirkeln jag ritar på marken runt om mig stannar världen utanför
så jag kan se de osynliga,
som håller ett öga på oss
- som stannade mitt i en rörelse!

och jag fångar ängelns tanke med min vilja och bär i mitt hjärta
för att sedan gå hem och förädla
som varmt bläcksvart vin

jag ritar flyktiga barnsliga teckningar - såna som for förbi ens slutna ögonlock innan drömmen

så vi kan berusa oss när världen har bråttom
utan baksmälla




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-08 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP