Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag o läredom

I livets tåg
rullar rälsen på bevåg
från tiden kom
i dagens gegång
önskar morgon arla

plats o sång
saknar ljuven gång
från sten den svarar
allt som ruvar o varar

sista akt
sista ord
med tid som varit
med trampande steg längs längsta gruseväg

titta upp
spana ner
upptäck o förlora
med stora steg
bege sig iväg




Bunden vers av Robin Scholtze
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-12 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Scholtze