Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F för vara



för säkring av mångfald
för säkrade skatter
förvandlas till damm o stoff
förklara hur o var
fundera på här o nu
försvara de som tystas
förvara sinne av nytt
i fantastiska, fabulösa, tom hylsa
som rosa resa
resa upp vid svår
föreviga i dala vår




Bunden vers av Robin Scholtze
Läst 30 gånger
Publicerad 2022-10-12 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Scholtze