Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga höstmoln

Lyckliga höstmoln
Vänta på mig

Dela din glädje
ett ögonblick
med mig

Ha inte så bråttom
i den blåsande
vindens färd

Stanna lite i vår
lätta ordlekande
värld




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-13 10:30



Bookmark and Share


  Stisse
Du diktar fint om att vara närvarande i denna förtrollande värld.
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP