Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser en sten



Jag ser en sten

Jag ser månsken

Och jag ser hur mossan på stenen
förvandlats i ljuset till en smaragd

Och jag undrar om det är ett mirakel
eller bara naturens bragd





Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-21 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP