Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglarna har flytt

Fåglarna har flytt
Städer snöar bort

Snart syns inte sjö
skog eller himmel

Men vintern leker
och skrattar så gott

När han gömmer allt
under iskristallernas
skimmer




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-17 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP