Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen


Stormen rycker upp min dörr
Jag möts av några fåglar utanför

De flyger rätt nära och försvinner
Leker obekymrat under en stormande
himmel

Låter sig fångas av vindens starka
vågor

Kraxar och skrattar
Ställer inga frågor

Fåglar vet allt om att göra dagen rik
Finner en tillit i en stormande tid




Fri vers (Fri form) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-02 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP