Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös

Vad är man utan namn
en skugga blott
där ingen ser dig
ingen bryr sig
ensam i världen.

När skuggorna sluter sig samman
bildas en namnlös enhet
tar plats, vågar i sin anonymitet
bildar ett eget land ett eget rike
där alla är lika värda
där ingen har något namn
men alla ändå känner
och älskar varann




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-17 21:18



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
du skriver om det som är mer värt än namn, status och ting;
att känna, att älska, att verka samman <3

2022-10-19

  Margit Grell
Tänkvärd önskan..
2022-10-19

  Anya VIP
Varm ton som tilltalar.
2022-10-19

  Marita Ohlquist VIP
I kärlek, värme och gemenskap är namnet oväsentligt.
Bra tänkt och skrivit.


2022-10-19

    Sefarge VIP
Härlig dikt som
tål att funderas
på!
;)
2022-10-18

  Solstrale VIP
Det vore förunderligt underbart! Din dikt likt en önskedröm! Man har ofta tänkt så!
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP