Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista advent


Har minskat min sociala låga,

umgänge numer en allt större plåga




Bunden vers av Mats Edin VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-18 12:35



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ibland är ensamheten bästa vännen.
2022-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP