Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Frihetens dröm

Drömmen mig bar över ängar av skönhet

Svävade fram med en känsla av helhet

Luften var mjuk och smekte mig fram

Jag var lättare än fjäderns ynkliga gram

Andens jag nådde toppen av ett berg

Sin rot och dal klädd med höstens färg

Årstidens täcke livet syr utan söm

Sedan försvann jag från frihetens dröm




Bunden vers (Rim) av PFJS
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-10-18 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS