Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM ETT SKÄMT MEN DET KAN INTE VARA ETT SKÄMT


Ett utegångsförbud har införts.
Det är förbjudet att gå ut efter klockan 10.
Två soldater på patrull ser någon gå ensam på gatan vid 10-tiden.
En av soldaterna riktar sin pistol och trycker i avtryckaren och skjuter mannen.
Den andra frågar varför han gjorde detta.
Soldat:
– Jag känner den här mannen, han bor långt härifrån.
Han kunde i alla fall inte komma hem på tio minuter.
Så utan vidare, jag sköt nu.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-19 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP