Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Med sin gracila charm


Det mindre hjortdjur
som helt nära oss
Har alla knoppar betat
Så att trots att vi letat
Inte en enda ros
fick chansen att slå ut

Det djur som så graciöst
från bergsknallen syns hoppa
Är inte längre
så skygg och blyg
Som någon kanske hoppats

Inte låter den sig heller
av människors
mödosamma kamp
alls stoppas

Ändå är det just det vackra
djurets charm
Som mitt hjärta värmer
kalla dagar

När det utanför mitt hus
syns ”beta loss”
Och med sin gracila charm
Göra precis som det själv
behagar




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-20 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP