Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mannen som sålde världen

mer ande än människa
i de här trakterna
men jag är inte här
för att skrämma någon
jag kommer tillbaka hit
då och då
dom snackade
om ett oändligt lidande
jag skrattade
- jag blev aldrig en maskin!
mer en schizofren solros
sprungen ur kärnan
av en planet av is
här bränner kölden
som ord av ömhet
intatuerade
under huden
och i ditt huvud
är rymden
precis som fostervätska
du kan vandra
genom dom alla
som en vålnad
gjord av pengar
men din spegelbild
kommer blända dig
som ropet ur ditt fall
fick tiden att bli
en människa
som en pil
genom mystisk
rymd
gelé
















Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-21 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP