Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bombstinna härskartekniker


Krevader
och minerad
infrastruktur

Cyberattacker
och hård retorik

Den ena dagen
är den andra lik

Terror som
härskarteknik

När herrarna
spänner sina
bombstinna muskler

Och väljer att kalla
det hela för
strategi och politik

När det som allt
egentligen handlar om

Är att vinna herravälde
genom att så split
och skörda lik







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-22 23:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eländet började just med en orm. I Eden.
Kom med konkreta argument istället för att tala med kluven tunga.
2022-10-23

  Kungskobran VIP
Makten och härligheten i evighet.
Amen
2022-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Skenheliga Birgitta var en kvinna och tjatade om krig mot Ryssland.

2022-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Feministisk häxteknik är det värsta som finns, Lena.
2022-10-23

    Lena Staaf VIP
Manliga härskartekniker är skadliga och farliga oavsett vilken nivå det handlar om.Stark dikt fylld av förtvivlan!
2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP