Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Skapelsens Skuggor


Herrens skugga

Han var herrens skugga

Som gick där bredvid

Och som en avbild av

Herren tecknade han

En bild som ingen förstod

Herren ville vara ensamen

Om sitt väsen

I all evighet

Och han tålde inte att andra

Var honom likadan

Ända tills han ångrade

Att han gjort det till sitt

Han sa Det vi ser

Är ett växande och en

Kompetensförsörjning

Vi kan relatera till

Vi behöver göra mycket mer

I den tid som är nu

För kommande generationers

Välfärd och trygghet

Vi kan inte hjälpa er något mer nu

Sa en kvinna till Herren

och drog sig tillbaka

och Herren fick evigt liv

 

Taleptox Skrev

Den 20221024

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-26 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP