Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstfantasi

Melankoli är dagens modus
Källarhålet kyler händer och fötter
Tiden gör sig påmind genom fallna löv mot rötter
Blek hy mot mörka kläder hägrar
Jag vill bara åter känna lust




Fri vers av Ludvig P.I
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-26 09:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Opera n' di
2022-10-26

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Bra!

Fortsätt :-)
2022-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig P.I