Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byråkrarthur

Telegrafverket satte en stålbalk i en sten
Tiden gick och de tänkte ej på det
Tio, hundra, tusen år
Verket försvann men stenen blev kvar
Förändrad för alltid med gapande sår




Fri vers (Fri form) av Ludvig P.I
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-10-27 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig P.I