Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Skapelsens skuggor


I fångenskapets skugga

Jag är en fånge av tid och rum

Bunden till verkligheten

Och drömmar om himmelens rike

Jag kämpar för frihet

Och min rätt att vara mig själv

Och att få gå min egen väg

I relation till andra människor

Och din frihet och rätt

Att få gå din egen väg

Tillsammans med oss andra

Skulden är min

Den tar jag på mig

Din skuld, om du har någon,

Får du bära själv

I relation till vår herre Jesus Kristus

Hans mor och Den helige anden

Vi planerar att få leva

Som mänskliga människor

I frihet med vår rätt att

Få vara oss själva

 

Taleptox Skrev

Den 20221026

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-26 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP