Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är möjligt


människorna
med sina stora själar

sorgsna vidöppna
mot sensommaren

drar en sista djup suck
innan mörkret

viskar

säg att allting finns
säg att allt är möjligt




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-29 18:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vemodsvackert!
Det är mörkt nu och det känns!
2022-11-26

  Solstrale VIP
Ödmjukt och romantiskt vemod!
2022-11-04

  Gunwale VIP
Vacker text!
Den stora, vidöppna själen anar att allt är möjligt, människan kan ändå tvivla.
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP