Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Svartsynade och oputsade dikter


Om intellektuell menighet

Om en människa inte får beröm

Och en massa fina priser

Finns det bara en utväg

För den intellektuella menigheten

Att bedöma en människa som galen

Och att den inget klarar av annat

Än att vara irrelevant i sina uttryck

Så inskränkt kan vår nya tid tyckas blivit

Men skenet kan bedra!

 

Taleptox Skrev

Den 20221030

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-10-30 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP