Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Dis o dimma längs min gata

Gatan ännu inte
riktigt vaken

Dis och dimma
svävar
mellan husen

Suddiga syns
gatuljusen
längs min gata

Frostig hinna över
grannens
svarta tjärpapptak

Nya dagen randas
snart




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-31 07:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väl fångade och förmedlade bilder i tidig morgontimma.
Fotot förstärker textens innehåll.
2022-10-31

    Lena Staaf VIP
Fin stämning i din dikt och bild!
2022-10-31

  Kungskobran VIP
Dimma är stämningsfullt och spännande
Fantastiskt bild

2022-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Härlig inledning på dagen.
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP