Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Skapelsens skuggor


Partiklarnas skugga

Partiklarna lever sitt eget liv

Så små att knappt

Ingen kan se dem

De saknar en synbar skugga

Men finns där som en

Räddare i nöden

Ljuset kastar sina skuggor

Över partiklar

Ingen nästan kan se

Utan att titta i ett

Mikroskop

 

Taleptox Skrev

Den 20221026

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-10-31 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP