Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


inte riktigt men nästan


Juristen rullade inte ut röda mattan
arbetarna gör jobbet och bankerna
skördar vinsterna, det är dagens mantra
ur mörkret lyste hoppets ljus
vi bokade tid på Damens bank
och åker till grannstaden
i vår lilla stad kan de inget hjälpa
vi tog oss en bit mat på stadens
kryddstarka mat
sade min vän tar hellre dusten
med juristen än med doktorn
kände lugnet rulla in som vågor
mot stranden

hon skulle bara veta Damen
vilket huvudbry hon oss gett




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2022-11-01 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP