Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

And Yet!


I tap my fingers
across a book about Zen
to a Brandenburg Concerto
on the radio

There! Truth!

And yet, time doesn't stop!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-11-02 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP