Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt hörnet

Det doftar kyla

Marken täcks av blöta löv

Vintern runt hörnet




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-03 05:25



Bookmark and Share


  Susen VIP
Vintern smyger närmare. Fint
2022-11-09

  Solstrale VIP
Vackert! I sin ödesmättad eller hoppingivelse beroende på om man älskar vinter eller inte!
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP