Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid sidan

Vid sidan av havet
växer små världar
som blommor
av sol och regn,
med blickar
blinkande som fyrar
genom svarta nätter,
vita stjärnor
över himlens valv




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-02 12:23



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Den var så söt !
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta